• Iasi, Str. Aurel Vlaicu, nr. 87,  0733 797 979, office@premiersoftdesign.ro

  • Cum functioneaza

  • Luati legatura cu un consultant

    Un operator din compania noastra va prelua cererea dumneavoastra. Vom incerca din discutia initiala sa intelegem cat mai bine ceea ce va doriti de la noi. Va vom explica serviciile si modul nostru de lucru si alte detalii ajutatoare pentru a realiza o planificare.

  • Cum vom lucra impreuna

    In a doua etapa ne deplasam la locatia dumneavoastra deoarece in teren intelegem cel mai bine ceea ce noi trebuie sa executam ca proiect, putem observa atuurile spatiului si deficientele acestuia, ulterior vom executa masuratori, vom realiza o oferta de pret si din acest punct putem sa demaram proiectul impreuna.

  • Proiectare si executie

    Finalizand prima faza de proiect, dupa care va invitam la o sedinta in care vom stabili modificarile care vor surveni, daca este cazul. Din momentul in care proiectul este finalizat, vom executa plansele tehnice sau vom trasa la fata locului impreuna cu echipele de constructori, electricieni, instalatori, decoratori, toate detaliile de executie. Vom alege impreuna vopselele lavabile, efectele decorative, corpurile de iluminat, obiectele decorative si santitare, placile ceramice, parchet etc. Veti fi consiliati pana la finalul proiectului.